Peticija zagrebačkih ugostitelja
 
Zagreb, 6. rujna 2004. - Ceh ugostitelja i turističkih djelatnika Obrtničke komore Zagreb i Udruženje ugostitelja Grada Zagreba organiziraju javno potpisivanje prosvjedne peticije protiv odredbe Novog Zakona o sigurnosti prometa na cestama
 
Zagreb, 6. rujna 2004. - Ceh ugostitelja i turističkih djelatnika Obrtničke komore Zagreb i Udruženje ugostitelja Grada Zagreba organiziraju sutra (7. rujna) u 12 sati, na Trgu bana Jelačića, javno potpisivanje prosvjedne peticije protiv odredbe Novog Zakona o sigurnosti prometa na cestama o 0.0 promila tijekom vožnje. Potpisivanje peticije na glavnom zagrebačkom Trgu održat će se pod sloganom ˝ PRAVO NA ČAŠU VINA ˝. Svoj potpis protiv potpune zabrane alkohola, uz brojne zagrebačke obrtnike, kako se očekuje, dat će i građani Zagreba.

Odredba o 0.0 promila tijekom vožnje, nanijela je ogromne štete ugostiteljstvu i turizmu, pa je Ceh ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore (HOK) organizirao potpisivanje peticije diljem Hrvatske. Akcija potpisivanja u svim županijama počela je u kolovozu, a završit će 10. rujna. Nakon toga svi prikupljeni potpisi uputit će se Vladi RH. Inače, inicijativu za ukidanjem sporne odredbe Zakona, HOK je Vladi RH uputio već dva puta - prije donošenja novog Zakona i prošli tjedan.
 

 
 Izvor: Hrvatska obrtnička komora  9/6/2004
print


PC4U - računala, komponente, periferni uređaji, informatičke usluge, hosting

Infomodul - izrada programa i Internet stranica

Velika knjiga o vinu


Cijena 186,90 kn
 kom. 
Stranice se arhiviraju u digitalni arhiv Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu
na vrh stranice | dodaj u favorites | impresum | ©2004-2020 www.Vinskipodrum.com

stranice izradio Infomodul